Egyedi Önéletrajz három egyszerű lépésből! Legyen Neked is!

Bevásárlókosár

Az Ön bevásárlókosara üres.

Miért a KreatívCV

A munkaadók elsüllyednek az Önéletrajzok tengerében!

Átlagosan 10 másodpercet

vagy kevesebbet fordítanak arra, hogy megnézzék az Önéletrajzod! Ezután két kategória valamelyikébe sorolják:

  • ÉRDEKEL
  • NERM ÉRDEKEL

Ha nem tartozol azon kevesek közé akik az első kategóriba kerültek nincs esélyed a továbbiakban.

Mit tehetsz azért, hogy benn maradj és interjúra hívjanak?

Mutasd meg, hogy TE vagy

az a személy, aki komolyan veszi az álláskeresést, figyelmet fordít és beruház a legfontosabb dologra, amit valaha elkészítet:

  • az ÖNÉLETRAJZRA

Mert az első véleményt az Önéletrajz alapján alakítják ki, és neked PONTOSAN ERRE VAN SZÜKSÉGED az első pozitív benyomásra.

Az önéletrajz külalakja olyan, mint a pályázón a ruha. Az önéletrajz egyetlen célja, hogy személyes találkozót, interjút szerezzen nekünk.

Nem garantálhatjuk az álom MUNKÁT DE SEGÍTÜNK ÁLLVA MARADNI A TÖMEGBEN!

Az Önéletrajzok nem változtak sokat

az elmúlt időkben. A forma egyszerűsödött, a fejléc megváltozott de alapjaiban ugyan az mint volt.

Ezen változtat a KreatívCV, amikor létrehoztuk szolgáltatásunkat elhatároztuk, hogy minden egyes Önéletrajzot szakértő dizájnerek, garfikusok segítségével személyre szabottan készítünk el.

  • Amikor a Kreatív CV-t választod biztos lehetsz benne, hogy nem egy automata sablon alapján készült Önéletrajzot kapsz, hanem egy igazi kézzel készült mestermunkát!

A modern önéletrajzok sokaknak segített közelebb kerülni

az áhított munkakörhöz, ezt támasztja alá a carrierbuilder.com 2012-ben készített tanulmánya, melynek során több mint kétezer munkaügyi vezetőt kérdeztek meg arról, melyek voltak a legemlékezetesebb pályázatok, amelyekkel eddigi pályafutásuk alatt találkoztak:

A jelölt az önéletrajzát egy túlméretezett Rubik-kockán küldte el, amelyen össze kellett illeszteni a megfelelő részeket, hogy a HR-es lássa az önéletrajzot. Az illetőt felvették.

A pályázó, aki egy kisgyermekes anyuka volt, felsorolta, hogy milyen posztokon felelne meg a gyereknevelésnek köszönhetően: akár ápolónő, takarító, szakács, tanár, biológiai veszély elhárító, harci játék vezetője, taxisofőr, titkárnő, szabó, vásárlási tanácsadó és terapeuta. Az illetőt felvették.

A jelölt készített egy marketinges kiadványt, amelyben saját magát népszerűsítette, mint a legjobb jelöltet és végül fel is vették.

A jelölt felsorolta az elért teljesítményeket és azokat a hibákat is, amelyekből tanult az egyes beosztásokban. Példákat is hozott olyan szituációkra, amelyeket máshogy kellett volna tennie. Felvették.

A jelölt, aki egy élelmiszer- és italgyártó cég vezetői pozíciójára pályázott, az önéletrajzát olyan formában küldte, mintha az egy étel- és itallap lenne. Szintén felvették.

A jelölt úgy alakította ki az önéletrajzát, mintha a Google kereső eredményei lennének a tökéletes jelölt szóra. A jelöltet végül nem vették fel, de fontolóra vették az ajánlatát.

MUNKAFOLYAMATUNK

Kreatív & Tiszta Design

Figyelembe véve a mai kor grafikai és tipográfiai követelményeit, professzionális tervező grafikusok készítenek templateket.

Választás - Egyedi kérések

A weboldalunk látogatói több mint 25 template közül választhatnak ízlésük és a betölteni kívánt munkakör igényének megfelelően. Egyedi elképzeléseket is megvalósítunk!

Kommunikáció, Megvalósítás

A megrendelő elküldi a személyes Önéletrajzához szükséges adatokat, majd grafikusaink személyreszabottan a template alapján beillesztik és egyeztetik.

Átadás, Támogatás

Az elkészült munkát elektronikus úton elküldjük. A késöbbiekben bármikor lehetőség van plusz információt hozzádni, vagy elvenni. Állunk rendelkezésedre.

Ajánlott Önéletrajzok:

Akciós Önéletrajzok